Ingredienser
120 g vit choklad
120 g philadelphiaost
Separera äggulor och äggvitor. Täck skålen med äggvita med lock och ställ i kylen.
Sätt ugnen på 170 grader.
Lägg choklad ien bunke över en kastrull med kokande vatten.
Rör om tills chokladen har smält.
Lägg i philadelphiaost och rör om.
Häll i äggulor.
Vispa äggvitan tills den blir fast och blanda sedan ner den i smeten lite åt gången.
Klä in en rund form med bakplåtspapper och olja in pappret (runt om och botten).
Häll i smeten.
Ställ in formen på en hög bakplåt. Häll vatten på plåten.
Grädda på 170 grader i 15 minuter. Sedan på 160 grader i 15 minuter. Stäng sedan av ugnen och låt formen stå i ytterligare 15 min.
Strö över lite florsocker vid serveringen på ett fint tillklippt tårtpapper.
Voilá
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar